Produsele – scari lemn – prin compozitia lor bazata pe lemn, confera spatiului in care sunt montate, o caldura aparte, un rafinament anume. Scarile interioare sunt reprezentate cu multa eleganta si stil de scari interioare stejar, acesta fiind materialul des utilizat in structura scarii interioare. Pentru o imagine complexa, acelasi constituient isi face simtita folosinta si pentru balustrada lemn. Toate elementele formeaza un tot unitar, facand parte din acelasi tablou, prin respectarea unui singur material, care prin modul sau de prelucrare poate da nastere unei adevarate capodoperi.

In sfera contextului actual, o serie de termeni vin sa sustina teoria conform careia lemnul detine suprematia in constructii decorative: scari lemn, placare scari lemn, balustrade stejar, scari stejar.  Lemnul, indiferent de forma sa de prezentare, emana un aer traditional, care ne teleporteaza intr-un décor tipic romanesc. Intoarcerea la origini, prin intermediul acestui material, este binevenita, conferindu-ne o liniste venita de pe meleaguri indepartate, unde aerul este proaspat si pur.

De asemenea, prin mestesug si daruire, maestrii din domeniu vin cu al lor har, sa transforme lemnul in forme moderne, dar pastrand puritatea de origine. Ne sunt prezentate scari interioare lemn, care sunt constiente, la figurat, de rolul lor bine definit in casa beneficiarului. Prin montareaa acestora, imaginea locuintei este total schimbata, oferind, pe langa valoarea necesara de a ajunge in partea superioara a casei, si un sens decorativ de exceptie incaperii

Lasă un răspuns